cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Menu not Found Error

Former Member
0 Kudos
98

Hi Experts,

I working on an add on ,i have registered the ard of that add on . The problem is that when i try to connect ard it gives the error "Menu Not Found".Some time it works fine and it also works fine when i restart the sap.

So kindly Suggest me the proper solution

Thanks

Amit

Accepted Solutions (0)

Answers (5)

Answers (5)

Former Member
0 Kudos

i had the same problem, it must be a bug, when it happens i just restart sap application and is ok

Former Member
0 Kudos

Hi Amit,

I had a same problem and found out this is a bug on B1 8.81 PL5 and PL6.

It is fixed on B1 8.81 PL7.

Joanne

Former Member
0 Kudos

Hi Amit,

when u connected to sap with the add-ons work,Sometimes the menuid displays error as menu already exits.restart the sap then the problem resolves..it wnt allow again this error.

Regards,

Vijay Kumar

former_member933888
Active Participant
0 Kudos

Dear Amit,

I faced the same problem in 8.81 PL6.

Dear Gordon,

tou can try run add on, and the add on create sub folder, Log off and login to same company (not close the application), then run the add on again, then you will have the message.

nd.Q

Former Member
0 Kudos

Sme Situation is here.SAP Version 8.81 and PL 6

Former Member
0 Kudos

Hi Amit,

Please post your code for check. This kind of Soft Problems is hard to find a solution unless you post your code.

What is your B1 version and PL?

Thanks,

Gordon