cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Issue with MIC in Quality plan

sameer_vidhate
Explorer
0 Kudos

Dear all,

I have created MIC's with complete copy model. I have maintained same in quality plan(pic-Capture). After pressing enter new screen is coming (pic-Capture2)

I am not sure how this screen is coming. After completing mandatory data if I press back no MIC can see (Pic-Capture3)

What configuration is missing?? Even control indicator of line item in quality plan is not matching with MIC's quality plan.

View Entire Topic
former_member42743
Active Contributor
0 Kudos

I think you are confused somewhere.. (Or maybe I am).

If this was actually set up as a complete copy model, and was correctly set up, your characteristic descriptions and catalogs would copy into your plan.

They haven't according to your screen shots.

I believe the description is a required when you create a MIC, so since this was not copied in, you must not have the MIC created right or you are referencing the wrong one.

For one, when you add a MIC to a plan, don't specify the version unless you have a very sound reason to do so. If not version is specified, it will then default in the most recent version for you.  Also, if you maintained the MIC in a virtual or master data plant, make sure that in the inspection plan the plant of the MIC is set to it and not set to plant of the plan.

Craig

sameer_vidhate
Explorer
0 Kudos

Dear Craig,

Thanks for your reply.

As per my knowledge, system is not picking MIC reference. Data maintained in control indicators are also mismatch.

Is there any setting in config as no MIC reference should consider?? Or quality plan should be without MIC??

former_member42743
Active Contributor
0 Kudos

No.. did you use a preset indicator in the MIC when you created it or add one on a later version?  Personally, I never use the presets. 

sameer_vidhate
Explorer
0 Kudos

No i dint used preset indicator.. As per my knowledge system is not picking MIC.