cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Integration 6.0 Configuration error

Former Member
0 Kudos

System Configuration: Windows 2008 Server Enterprise SP 2 x64, NetWeaver 7.3 SP 4, SAP ME 6.0, SAP MII 12.2 SP 2

Error occured while execution of "SAP Meint Configuration wizard" on 79th step. HTTPS is configured properly in profile:

FileName: usr\sap\S01\SYS\profile\S01_J00_HQ-SAP-MES-01

icm/server_port_4 = PROT=HTTPS, PORT=50001, VCLIENT=0

Why the wizard tries to connect through the HTTP instead of HTTPS?

The ME Application is stated and running. User SITE_ADMIN logs in successfully using "http://HQ-SAP-MES-01:50000/manufacturing" or "https://HQ-SAP-MES-01:50001/manufacturing" link.

Error text:

	
SAP ME Application fails on create or update GRM site. Verify that SAP ME application is up and running at http://HQ-SAP-MES-01:50000/manufacturing See error trace in CTC details for Create or Update SAP ME Site task: AxisFault
 faultCode: {http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/}Server
 faultSubcode:
 faultString: SSL required for this call. For details see log entry .
 faultActor:
 faultNode:
 faultDetail:
{http://sap-j2ee-engine/client-runtime-error}com.sap.engine.interfaces.webservices.runtime.ProtocolExceptionExt:SSL required for this call. For details see log entry .

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

sergiy_katerinich
Active Contributor
0 Kudos

Hi Anton,

If you have followed [these instructions|http://help.sap.com/saphelp_nw73/helpdata/en/4a/015cc68d863132e10000000a421937/frameset.htm] though still face the issue, it is likely a bug in NW and you have to use the workaround from SAP Note 1604880.

Regards,

Sergiy

Answers (0)