cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

HCM Processes and Forms - No event created

Former Member
0 Kudos

Hi there,

We are setting up HCM PA-AS (Processes & Forms), the first step is to get one of the standard processes to work.

I have gone through the documentation, the configuration steps in SPRO and as many SAP Notes as I could. I am fairly sure that I have imported all of the data from client 000 but there is no way I can find to make sure of this.

When I run the Transfer process (scenario SOC1), from the portal frontend everything looks fine, I complete the form, send it and get a confirmation number.

But when I look in the back end there is no sign of the workflow starting (trans SWIA) or of the case (trans SCASE), nothing comes up for an event trace (trans SWEL) and there is no entry in the table T5ASRPROCESSES.

Checking the scenario, all the messages are green.

The case model ASR_POBJ exsists.

Event linkages for CL_HRASR00_WF_PROCESS_OBJECT exist and are active

I have also checked the forums and this issue pops up but a conclusive solution is not always posted. I have tried the following ones though:

Does anyone know how or when the event TRIGGERED is called for the object CL_HRASR00_WF_PROCESS_OBJECT?

Is there something else I might have missed?

Regards.

Environment Configuration:

NetWeaver ABAP:

SAP_ABA 701 0005 SAPKA70105

HR EhP 4

SAP_HR 604 0019 SAPKE60419

Portal Business Package

BP_ERP5HRA 1.41 SP5

Accepted Solutions (0)

Answers (3)

Answers (3)

sahirn
Active Contributor
0 Kudos

Hi Ravi,

As have stated else where for Madhukiran post , as a first step check all the steps mentioned in the blog :

http://wiki.sdn.sap.com/wiki/display/ERPHCM/Frequently+asked+questions+for+Case+Customizing

Regards,

Sahir.

Former Member
0 Kudos

Hi Ravi,

I m facing the same problem and the event is not triggered.

Can you please share the solution/step to overcome this:)

Regards,

Manoj

Former Member
0 Kudos

Hi ,

I am also facing same problem can you let me know how did you over come with this issue.

Thanks&Regards

Madhukiran.

jigarlotia
Participant
0 Kudos

Hi,

This might be due to missing authorisations. Try executing this scenario from a user who has SAP_ALL and check if that works. If it does, you will need to provide necessary authorisations. The best place to start looking for it is SAP_ASR* roles provided as standard by SAP.

Thanks,

Jigar