cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Error message in PA40 and PA30

Former Member
0 Kudos

Hi,

I see this error message in PA40 and PA 30 while trying to scroll or select anything or while performing any action. This message is in Spanish.

Please let me know how to fix this. I am unable to hire or enter any data in PA40/PA30.

Thanks

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Former Member
0 Kudos

Could you send a screenshot of the infotype where you get this error?

Former Member
0 Kudos

I just tried to scroll and this message comes

Former Member
0 Kudos

Please send a screenshot of the Numkr feature as well as the PE04 intervals.

Former Member
0 Kudos

PFB,

Former Member
0 Kudos

I wonder why the message gets displayed in Spanish. Somewhere the system seems to interpret your country grouping as Spain. Can you check your user parameters using the transaction SU3? Check the value of MOLGA in the parameters tab.

Former Member
0 Kudos
Former Member
0 Kudos

Is this faced by all users?

former_member219272
Active Contributor
0 Kudos

in the logon pad what is the language that you entered?

please verify it should be EN

please send me your logon screen

pranay570708
Active Contributor
0 Kudos

I think language is correct, otherwise texts in PA40 screen would have been appeared in different language.

Former Member
0 Kudos

yes, only the error message is in spanish

former_member219272
Active Contributor
0 Kudos

please can you do the below ?

1. goto PA40 or PA30 get that error message in spanish

2. open a new window goto tcode SU53

please share the screen shot

former_member219272
Active Contributor
0 Kudos

please also have a look at the below post

former_member219272
Active Contributor
0 Kudos

is there any setting changes in SU01 for your user id?

check the profile parameter

former_member219272
Active Contributor
0 Kudos

please can you let me know the below and the above questions as well

1. from when you started getting messages in SPANISH?

2. is it a new implementation ?

3. are you getting this in all the client like dev, Qa & prod

4. are you the one who is facing this SPANISH language issue or there any other consultants are also facing the same issue ?

5. was there any changes or patches that got recently implemented?

Former Member
0 Kudos

Check the value of the switch HRPSE RGDUM in T77S0. The return value should be a valid number range interval.

Former Member
0 Kudos

yes,I checked the same and changed the value to the number range I have defaulted in NUMKR, " 01 " for my country grouping. and its working now. Thank you Tania.

Former Member
0 Kudos

You're welcome!

former_member219272
Active Contributor
0 Kudos

Tania you have NAILED IT


Hats off

Answers (1)

Answers (1)

pranay570708
Active Contributor
0 Kudos

Check the feature NUMKR in PE03 and range maintenance in PA04 tcode.

Former Member
0 Kudos

I have checked it, there is no issue with PE03 or PA04, any other points to look at??

pranay570708
Active Contributor
0 Kudos

Do you have debugging knowledge? when in PA40 screen, press '/h' in command and enter. Now scroll down list, it will go to debugging mode. Try to go through codes and check from where the error's coming.