cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Changing URL causes ESS errors

Former Member
0 Kudos
46

We have been using hostname urls for our Enterprise Portal servers. We have changed one of our QA servers to use a DNS name url and imported a new SSL cert to match the DNS url. So instead of https://server-name.company.com/irj/portal, we are using https://ess_hcm.company.com, with ess_hcm set up in our internal DNS to point to server-name. We have encountered two problems:

1. When any object is edited, like address, and then you navigate away from the address edit page, when you navigate back to view address the system throws a "The service you want to start is currently locked." error. The user must be manually logged off in the R3 system using sm04.

2. When clicking back to view address, in the first and second level navigation bars the highlights go back to the first item in both bars, and the path to the current service is lost.

Neither of these errors occur when the portal is accessed using the hostname-based URL. Can anyone point us to the configuration needed to make ESS work with the new url? Thanks!

Accepted Solutions (0)

Answers (1)

Answers (1)

Former Member
0 Kudos

try [link|/thread/138776 [original link is broken]; and [link 2|/message/1393641#1393641 [original link is broken];

This should help you to re look at your settings.

Cheers,

Former Member
0 Kudos

In case this comes up for anyone else, the problem was the dash ("-") in the DNS name! Took that out and everything works fine.