cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Addon is blocked SBO 2005 SP01 PL04

AdKerremans
Active Contributor
0 Kudos

Hi,

We have an addon that runs perfectly on SBO 2005 SP0 PL11, but on SP01 PL04 I get the error "Addon is blocked, restart, logoff, go on without addon".

Has anyone noticed this?

Regards

Ad

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

former_member185703
Active Contributor
0 Kudos

Hi Ad,

Well, as you certainly saw, this is the standard message coming up whenever an Add-On stopped.

Does it still happen - or did you resolve the issue in my absence?

If not:

From your question I suppose it happens when you start the Add-On right?

Did you use VB .NET or C#(.NET)? - If yes, did you check the logs of the B1TE .NET Profiler?

Any chance to find out more precisely when the Add-On stops working?

What happens if you recompile your Add-On on SP01 + reinstall it?

Regards,

Frank

AdKerremans
Active Contributor
0 Kudos

Hi Frank,

It happens when I want to save something, If I start the addon and leave it running doing nothing no messages appears

I use VB.NET

I will recompile it with SP01 and reinstall it and let you know the outcome.

Regards

Ad

AdKerremans
Active Contributor
0 Kudos

Hi Frank,

I have recompiled it with SP01 PL04, but still the same.

Regards

Ad

Former Member
0 Kudos

Hi,

i have the same problem ! I'm using SBO2005 SP01PL04 and each time i update document or change record my addon stops.

In debug mode no exception is thrown.

regards

Markus

rasmuswulff_jensen
Active Contributor
0 Kudos

Had the same problem... The reason is the new FormDataEvent (Every time that event fired addon was disconnected)...

My problem disappeard after a recomplie on SP01 PL04... I that doesn't work, try creating two versions of the addon. One with an eventfilter, and one without one...

Answers (0)