cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

MATERIAL DELTA REPLICATION

Former Member
0 Kudos
66

Hi

In the past we successfully done initial load and material is working

fine in CRM with Sales Order.

Now I have created a new Material in ECC 5.0 and it is automatically

replicated to CRM 5.0.

Problem is Sales Organization / Distribution Channel is not showing up

in COMMPR01.

Steps for the Reconstruction

1. Object permitted in Determination flag is checked in TX PPOMA_CRM.

2. No Error in TX SMW01 for BDOC Product_Mat.

3. In Delta download TX R3AC4 events for MATERIAL are 00001250,

00001270 and 00004051.

4. Material delta Replication is working fine in different client.

Please suggest........

Thanks

Nitin

Accepted Solutions (0)

Answers (1)

Answers (1)

rekhadadwal
Active Contributor
0 Kudos

Hi,

This can also happen because the buffer is not getting updated in the system.

Please check the following steps in your system.

1.Check flag 'Obj. Permitted in Determination' checked on the attribute

tab in TA PPOMA_CRM for the organization Unit in question and tuppel is maintained in attributes tab.

2.Check the buffering for SALES/SERVICE is switched ON in table T77OMATTR

3.Report HRBCI_ATTRIBUTES_BUFFER_UPDATE be executed on a

regular basis -> Please see documentation of this report

Check Note 926540 - Missing Organisational units

Hope this would help.

Regards,

Rekha Dadwal

Former Member
0 Kudos

Hi Rekha

Already update the buffer many times.

Thanks

Nitin

rekhadadwal
Active Contributor
0 Kudos

Nitin,

Did you check that the org unit , sales area is available in CRM as well??

Or you could try synchronized download for the material to check if the material is downloaded again with sales area

Regards

Rekha