Application Development Discussions
Join the discussions or start your own on all things application development, including tools and APIs, programming models, and keeping your skills sharp.
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problem when object is transferred to Production

Former Member
0 Kudos

Dear All,

I have added two text elements to a report and have transported it from Development to Quality and then to Production. The previous version of the object is present in Production. In version management i can see the request transported to Production but the changes are not transported. Its only when the program is generated in Production the changes become effective.

What could be the reason? How to correct it ?

Regards,

Nikhil

1 ACCEPTED SOLUTION

GauthamV
Active Contributor
0 Kudos

Check with your basis team if there is any problem

in transport layer .

3 REPLIES 3

GauthamV
Active Contributor
0 Kudos

Check with your basis team if there is any problem

in transport layer .

former_member438956
Active Participant
0 Kudos

again put the changes in a new request and then transport it into production server.

Regards,

Anil N.

Former Member
0 Kudos

Hi,

I too had this issue few times,at times it will take some time to reflect the Text Element changes.If you didnot get the changes reflected in your PRD client after 3-4 hours,then you need to check in 000 client PRD,if changes are reflected there in 000 then your Basis guy can help you.Else you need to save all your text elemnts in a new request then transport it again.

Thanks & Regards,

Rock.