Application Development Discussions
Join the discussions or start your own on all things application development, including tools and APIs, programming models, and keeping your skills sharp.
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problem in Transport in Production Server from Quality Server

Former Member
0 Kudos

Hi,

I Copy the Standard T.Code CO02 into my Z T. Code ZCO02..

after that i create a transaction variant for it and activate it...

Now i m transporting it into Quality Server from Development Server...It had successfully Transported....

But when I transport it into Production Server from Quality Server, it gives errors...

"Ended with Return Code -


>8<----"....

When I double click on it...it display messages...like...

Transport Carried out with errors...

Individual objects could not be transport successfully.

Example:-

- The Original Object was not overwritten.

- A repaired object was not overwritten.

Wat is this problem....plz reply soon..

Prince....

1 ACCEPTED SOLUTION

Former Member
0 Kudos

Hello Prince,

Probably one of the objects in your Transport has been repaired in the production environment. Check any open WB-requests on your production environment, and release them. Then repeat the transport from QA to production with the option 'Overwrite'.

Regards,

John.

1 REPLY 1

Former Member
0 Kudos

Hello Prince,

Probably one of the objects in your Transport has been repaired in the production environment. Check any open WB-requests on your production environment, and release them. Then repeat the transport from QA to production with the option 'Overwrite'.

Regards,

John.