Application Development Discussions
Join the discussions or start your own on all things application development, including tools and APIs, programming models, and keeping your skills sharp.
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Logo issue

Former Member
0 Kudos

I loaded a color 256 bit image using se78.

Its appearing perfectly in printpreview of smartform.

But when i take the print in B&W printer..its appearing as dotted lines.

Please help

1 ACCEPTED SOLUTION

Former Member
0 Kudos

HiPankaj,

Download Logo by transaction OAER .

from your desktop and than you will call into your SMF . It is the best way .

sure your prob will solved .

Regards,

Nilesh Jain .

7 REPLIES 7

faisal_altaf2
Active Contributor
0 Kudos

Hi,Pankaj

Select the Pic in the smartform and in the General Attributes, Change the Resolution to MAX '600'.

Hope this solve your problem,

Kind Regards,

Faisal

0 Kudos

no it didnt solve the issue

0 Kudos

Hi, Pankaj

Than try to upload the high quality picture, may be your picture is not the best one.

Kind Regards,

Faisal

0 Kudos

Thats a best quality logo

0 Kudos

Hello Pankaj,

Better you declare your Logo through tcode OAOR.it will declare your logo as global.and you can call wherever you want.

select class name as per your need.

class type = OT.

Have a Nice Day.

Regards,

Sujeet

Former Member
0 Kudos

Hi,

You just check with color printer,if it is disply with same problem

just check it printer configurations and also contact with basis people.

Regards,

Anki Reddy

Former Member
0 Kudos

HiPankaj,

Download Logo by transaction OAER .

from your desktop and than you will call into your SMF . It is the best way .

sure your prob will solved .

Regards,

Nilesh Jain .