Application Development Discussions
Join the discussions or start your own on all things application development, including tools and APIs, programming models, and keeping your skills sharp.
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

error in smartform after transporting to quality

Former Member
0 Kudos

Hi All,

i have changed smartform and fix the company address form displayed correctly in development. in quality not displayed correctly . the address alignment changed ...can any one give me some idea about this issue....

Thanks

rajesh

1 ACCEPTED SOLUTION

Former Member
0 Kudos

Hi,

pls check that u had provided the address within ADDRESS - ENDADDRESS Field Symbol.

Thanks

5 REPLIES 5

Former Member
0 Kudos

hi,

check for printer settings...

Former Member
0 Kudos

Hi,

pls check that u had provided the address within ADDRESS - ENDADDRESS Field Symbol.

Thanks

Former Member
0 Kudos

Hi,

If the column width to do not fit to the address getting displayed . then this kind of issue occurs. and so, increase the column width or the box width to display the address properly.

dev_parbutteea
Active Contributor
0 Kudos

Hi,

You must be using different printers in DEV-system and in QUALITY-system to do your testing..

Since, the printer setting are different, you are getting different outputs.

Regards.

former_member342013
Contributor
0 Kudos

Hi

check whether Anybody changed Style....

i faced same problem

if anybody changes the style, it works fine in Dev bt in Quality it wil not

just try it....