cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

XI ABAP Proxy problem

0 Kudos
62

Hi all,

I am trying to develope an itegration scenario as follows:

ABAP System ---> XI -


Java System

For communication between ABAP System and XI there is a Proxy, however it is not working out.

The message from ABAP system does not go to XI.

I got the following message in SXMB_MONI of ABAP Sytem:

SAP:Error xmlns:SAP="http://sap.com/xi/XI/Message/30" xmlns:SOAP="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" SOAP:mustUnderstand="">

<SAP:Category>XIProtocol</SAP:Category>

<SAP:Code area="PARSER">ITEM_MISSING</SAP:Code>

<SAP:P1>Envelope</SAP:P1>

<SAP:P2 />

<SAP:P3 />

<SAP:P4 />

<SAP:AdditionalText />

<SAP:ApplicationFaultMessage namespace="" />

<SAP:Stack>XML element Envelope missing in SOAP message header (SAP XI Extension)</SAP:Stack>

<SAP:Retry>M</SAP:Retry>

</SAP:Error>

Someone has solved a problem like that?

Regards

Fabio

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Former Member
0 Kudos

Hi Fabio,

I would request to to check for two things,

1. Whats ur was version? Is it 640? else can you try to change the Commumnication channel in xi adapter to message protocal as xi2.0 ,, i think you used it as xi3.0

2. retest it.

3. If it still gets the same error refer the thread,

All the best,

Anirban.

Answers (3)

Answers (3)

Former Member
0 Kudos

Hi Carlos,

The error infers that the payload is empty.

Try testing your proxy in SPROXY.

Check if the data types match.

Regards,

Vinodh

Former Member
0 Kudos

Hi Carlos,

Have u check u r proxy connections in transaction SPROXY.

Also check u r http connection.

Regards,

Keith.

STALANKI
Active Contributor
0 Kudos

Check this blogs out:

/people/ravikumar.allampallam/blog/2005/03/14/abap-proxies-in-xiclient-proxy

/people/vijaya.kumari2/blog/2006/01/26/how-do-you-activate-abap-proxies