cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Source System Check Problem

Former Member
0 Kudos
4,144

Hi All,

Recently we hve upgraded our development system from 3.1 to 7.0.

After the Upgrade we are facing source system Check isues for one of our R/3 source system.

This is the Error Message we are facing

BI unknown in source system RSAR 8

BI IDoc type ZSCB014 is not the same as source system IDoc type RSAR 371

The following errors occurred in the source system: RSAR 374

Incorrect IDoc type ZSCC502 in the ALE definition of the source system RSAR 373

Result of the destination check: Error during the retrieval of the logon data store d in secure storage RSAR 375

Source system release 700 is not the same as local information 46C RSAR 671

Kindly suggest how to rectify this issue and what could be the root cause.

Thanks & regards,

Janardhan K

Edited by: Janardhan Karmala on Jun 10, 2008 11:11 PM

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Former Member
0 Kudos

Try to do a restore if not check to see SM59 entries in R/3 and BI are correct. Check the passwords for user ALEREMOTE & BWREMOTE are properly defined in R/3 and BI respectivly.

If you do not have proper authorizations work with the Basis to get this resolved.

Also check the partner profiles.

Hope this helps.

CT.

Edited by: Chetanya Thanneer on Jun 25, 2008 2:39 AM

Answers (2)

Answers (2)

Former Member
0 Kudos

Hi Janardhan Karmala ,

Have you check WE20/ WE21 port number association ?

Maybe you have to create port in WE21 after modifying the parameter of table EDIPORT (with tcode SNUM, for that you can check OSS note : 110849)

After doing this, you made a restore in RSA1.

Regards,

Alexis

former_member184494
Active Contributor
0 Kudos

Janardhan,

Usually this is due to issues of incorrect partner profiles set up in the system.

Arun

Former Member

restore ur source system connection it will update all enrtries in r/3 system.

rsa1..........>source system menu...........>right click on source system........> restore

make sure if have Password for background user ALEREMOTE or BWREMOTE