cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Prepopulated variable values

Former Member
0 Kudos
70

One of our User is having an issue with variable values for characteristic User ID being prepopulated

from the history. Report is executed from portal and in the selection screen for User ID they always

see prepopulated values every time . Even though they can change them manually and run the report

they don't want to see these prepopulated values evertime.Variable does not have any default value

setup .

Please suggest how to resolve this issue.

Thanks

Prakash

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

mansi_dandavate
Active Contributor
0 Kudos

Hi,

Chk in CMOD if any exit is written to populate the default value for that variable.

If there is no exit and still they are getting default values, then write a exit and set the default value to blank.

Regards,

Mansi

Former Member
0 Kudos

Hi Mansi,

This variable picks up the values uploaded using text file . When the user runs the report from portal they have an option to upload the list of user ID using a text file which is written to a Z database table in BI and are retrived using the CMOD user exit .

Now the issue is eventhough user uploads different set of values using the text file previous values get populated in variable screen . I checked the Z table containing these variable values and it does not have them.

I feel the values are being read from buffer/cache as this problem seems to be happening only for one user and not for others.

Thanks,

Prakash

mansi_dandavate
Active Contributor
0 Kudos

Hi,

Go to RSRT2 and select your query.

Now go to Query -> Properties, there you can see the Cache mode.

Just deactivate cache and chk if this helps.

Regards,

Mansi

Edited by: mansi dandavate on May 4, 2009 10:15 AM

Former Member
0 Kudos

Hi,

It was issue with personalizing the report after running . User had chosen

the option to Personalize available in the context menu after report is run and that was

actually bringing the same variable values every time user runs the report. After deleting the

personalization this issue was resolved.

Thanks,

Prakash

Answers (0)