cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

PO created but workflow is not triggered

former_member201532
Participant
0 Kudos

Hi,

1.i need to trigger workflow when po created.

2. i maintained start events bus2012 EVENT create.

3.i also maintained EVENT LINKAGE swe2.

4. when i use trace swel it is showing event created but RECEVIER FUNCTION MODULE  is blank

Accepted Solutions (0)

Answers (7)

Answers (7)

former_member201532
Participant
0 Kudos

Hello,

i created object type -BUS2012

               EVENT - CREATED

               Receiver Type - workflow number

               Receiver Function module -'SWW_WI_CREATE_VIA_EVENT_IBF'.

but workflow is not triggering

when i use event trace in SWEL  it is showing

               object type -QCYBUS2012

               EVENT - CREATED

Former Member
0 Kudos

Hi Phani,

Have you maintained the agent assignment for your Workflow template and your Tasks. Please maintain the same in PFTC trx. Also check SWI2_DIAG trx for the Workflows that have gone to error state.

Thanks,

Harish

anjan_paul
Active Contributor
0 Kudos

Hi,

  please share screenshot of swel

Former Member
0 Kudos

Hello,

  Put the receiver function module name 'SWW_WI_CREATE_VIA_EVENT_IBF' .

former_member201532
Participant
0 Kudos

Hi,

In SWE2  it is not showing reciever and Workflow Template and Linkage is Activated.

former_member183069
Active Participant
0 Kudos

Hi ,


You have to create an entry in SWE2 with  BO,Event,Template, event linkage, then only it will trigger the work flow.


former_member183069
Active Participant
0 Kudos

Hi,

Check out the Basic work flow configuration in Tcode: SWU3 completed or not...

anjan_paul
Active Contributor
0 Kudos

Hi,

   Also check in SWE2, after click Linkage Activated is checked or not

former_member201532
Participant
0 Kudos

Hi,

In event trace SWEL  it is showing BUSINESS OBJECT as QCYBUS2012.

please answer it.

Former Member
0 Kudos

yes, it is showing buisness object QCYBUS2012.

but i am also confused why it is not showing this buisness object in SWO1.

it says this buisness object does not exist.


Also,

how did you manage to create a new entry for event linkage in SWE2.??

As when i am trying to create a entry it is throwing following error msg.



Former Member
0 Kudos

Does it show reciever and Workflow template number in SWEL ?

Have you moved your event linkage to you testing client ?it is customizing request.

os4m4h
Discoverer
0 Kudos

This message is deleted