cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

J2EE engine doesn't start - Plz help me on this

Former Member
0 Kudos
52

Dear All ,

I tried all the ways to login to Visual Administrator.

I also used emergency user ID but it too falied.

I then tried to add another usr to direct dispatcher method and gave the port 8101 instead of 50004.It logged upto 95% and gave <b>"could not open connection host"

if connected through look up connection

"msgserver/text/logon returned empty list of parameters" or user authentication failed</b>.I tried all ways but failed.Please help me in this pretext by giving a solution other than reinstallation of Netweaver.

I am Using NetWeaver`04 SP14

Thanking you in advance.

Regards

Prabhat

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Former Member
0 Kudos

hi prabhat...

this thread might be of some help...

regards..

vishal

Former Member
0 Kudos

Dear Vishal ,

We tested all the things mentioned in this thread but I am not able to resolve this problem .

Plz suggest some more answers so that we can resolve our problems .

Thanks & Regards

Prabhat

Former Member
0 Kudos

hi prabhat..

try this thrread as well..

/message/675054#675054 [original link is broken]

regards...

vishal

Former Member
0 Kudos

Dear Vishal ,

I tried all these but not able to resolve the problem .

<b>Due to heavy load of data on the file adapter J2EE engine dispatcher doesn't start .</b>Can you suggest something as to how to start J2EE engine .

Any suggestion will be greatly appreciated .

Regards

Prabhat

Former Member
0 Kudos

hi prabhat....

give this "how to start J2EE engine" as ur search term in the forum with category Exchange infrastructure....

ther r many threads....one them for sure will sort ur error.....

regards...

vishal

Answers (0)