cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Error while publishing Services in ITS dual installation

Former Member
0 Kudos
65

Hi all,

We r using sapR/3 4.7. ITS is 620. ITS is dual host installation.

The ITS is used mainly to run ESS and the single host installation works fine.

Windows IIS service is being used for the same.

The problem is while publishing the services the log in the Agate Host IACOR is showing the following and some of the services do not work properly including PZM3.

192.168.0.89 is the wgate host ip add.

192.168.0.200 is the sap instance ip add.

What the log message "Failed to receive xxxxxxxxxxxx" as stated below means.

Mon Feb 26 06:05:32 2007 : ITSTEST_ITS<-192.168.0.200: Received: C:\Program Files\SAP\ITS\6.20\ITSA1\templates\minialv\99\mob1.html

Mon Feb 26 06:05:40 2007 : ITSTEST_ITS<-192.168.0.200: Received: C:\Program Files\SAP\ITS\6.20\ITSA1\templates\minialv\99\trace.html

Mon Feb 26 06:05:41 2007 : ITSTEST_ITS<-192.168.0.200: Received: C:\Program Files\SAP\ITS\6.20\ITSA1\templates\minialv\99\trace.flow

Mon Feb 26 06:05:42 2007 : ITSTEST_ITS<-192.168.0.200: Received: C:\Program Files\SAP\ITS\6.20\ITSA1\templates\minialv\99\wap1.html

Mon Feb 26 06:05:43 2007 : ITSTEST_ITS<-192.168.0.200: Deleted: C:\Program Files\SAP\ITS\6.20\ITSA1\templates\minialv\99\wap1.flow

Mon Feb 26 06:05:44 2007 : ITSTEST_WWW<-192.168.0.200: Failed to receive
192.168.0.89\C:\InetPub\WWWRoot\Sap\Its\Mimes\minialv\99\sort_down.gif

Mon Feb 26 06:05:45 2007 : ITSTEST_WWW<-192.168.0.200: Failed to receive
192.168.0.89\C:\InetPub\WWWRoot\Sap\Its\Mimes\minialv\99\sort_up.gif

Mon Feb 26 06:05:46 2007 : ITSTEST_ITS<-192.168.0.200: Received: C:\Program Files\SAP\ITS\6.20\ITSA1\services\minialv_demo.srvc

Mon Feb 26 06:05:47 2007 : ITSTEST_ITS<-192.168.0.200: Deleted: C:\Program Files\SAP\ITS\6.20\ITSA1\templates\minialv_demo\99\minialv_demo_.htrc

Mon Feb 26 06:05:48 2007 : ITSTEST_ITS<-192.168.0.200: Received: C:\Program Files\SAP\ITS\6.20\ITSA1\templates\minialv_demo\99\start.html

Mon Feb 26 06:05:49 2007 : ITSTEST_ITS<-192.168.0.200: Deleted: C:\Program Files\SAP\ITS\6.20\ITSA1\templates\minialv_demo\99\start.flow

Mon Feb 26 06:05:50 2007 : ITSTEST_WWW<-192.168.0.200: Failed to receive
192.168.0.89\C:\InetPub\WWWRoot\Sap\Its\Mimes\global\99\en\sort_up.gif

Mon Feb 26 06:05:51 2007 : ITSTEST_WWW<-192.168.0.200: Failed to receive
192.168.0.89\C:\InetPub\WWWRoot\Sap\Its\Mimes\global\99\de\button\back.gif

Mon Feb 26 06:05:52 2007 : ITSTEST_WWW<-192.168.0.200: Failed to receive
192.168.0.89\C:\InetPub\WWWRoot\Sap\Its\Mimes\global\99\en\button\back.gif

Mon Feb 26 06:05:53 2007 : ITSTEST_WWW<-192.168.0.200: Failed to receive
192.168.0.89\C:\InetPub\WWWRoot\Sap\Its\Mimes\global\99\de\button\back.gif

Mon Feb 26 06:05:54 2007 : ITSTEST_WWW<-192.168.0.200: Failed to receive
192.168.0.89\C:\InetPub\WWWRoot\Sap\Its\Mimes\global\99\de\button\back.gif

Mon Feb 26 06:05:55 2007 : ITSTEST_WWW<-192.168.0.200: Failed to receive
192.168.0.89\C:\InetPub\WWWRoot\Sap\Its\Mimes\global\99\de\button\back_navi.gif

Mon Feb 26 06:05:56 2007 : ITSTEST_WWW<-192.168.0.200: Failed to receive
192.168.0.89\C:\InetPub\WWWRoot\Sap\Its\Mimes\global\99\de\button\cancel.gif

Mon Feb 26 06:05:57 2007 : ITSTEST_WWW<-192.168.0.200: Failed to receive
192.168.0.89\C:\InetPub\WWWRoot\Sap\Its\Mimes\global\99\de\button\changepassword.gif

Mon Feb 26 06:05:58 2007 : ITSTEST_WWW<-192.168.0.200: Failed to receive
192.168.0.89\C:\InetPub\WWWRoot\Sap\Its\Mimes\global\99\de\button\change.gif

Mon Feb 26 06:05:59 2007 : ITSTEST_WWW<-192.168.0.200: Failed to receive
192.168.0.89\C:\InetPub\WWWRoot\Sap\Its\Mimes\global\99\de\button\change.gif

Mon Feb 26 06:06:00 2007 : ITSTEST_WWW<-192.168.0.200: Failed to receive
192.168.0.89\C:\InetPub\WWWRoot\Sap\Its\Mimes\global\99\de\button\check.gif

Pl help.

Regards

Accepted Solutions (0)

Answers (2)

Answers (2)

Former Member
0 Kudos

hi,

i tried to install its on a dual host system, but service unavailable error! I have win 2003 server/ora. Just found no solution. I have done it according to the install guide and tried to taste the admin service, but failed. Can any body send me a step-by-step instruction or docu. Will be pleased to hear from you.

Kumar/Germany

kumar_mitra@online.de

Former Member
0 Kudos

Hi,

Find it on your mail.

Pl dont forget to award points.

Regards

Former Member
0 Kudos

Hi Manas,

seems the IACOR definition is wrong Please maintain the IACORDES and IACORSITE

entries accordingly.

http://help.sap.com/saphelp_erp2005vp/helpdata/en/7b/01283a67456b53e10000000a114084/frameset.htm

describes that.

best regards

Tobias

Former Member
0 Kudos

Hello Tobias,

Thanx for your immediate reply.

I checked the iacordes and iacorsite.They contain the following entries:

IACORDES:

iacor_agate_itstest_its

iacor_agate_itstest_www

iacor_wgate_itstest_its

iacor_wgate_itstest_www

IACORSITE:

agate_itstest

wgate_itstest

The connection in SM59 is working properly.

If possible pl let me know the correct settings to be done in the IACOR Admin for both end ie wgate and a gate specifically the destination paths.

Regards

Former Member
0 Kudos

Hi all,

Thanks for your responses.

The problem was due to in appropriate entries made in the IACOR Admin of the agate as well as wgate hosts.

Rectifing it corrected the problem.

Thanks again for the help

Regards