cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

0 actions have been selected t.c. CRMC_ACTION_JOB SLA actios

Former Member
0 Kudos
233

Hi everyone!

We have configured the SLA for service desk.

When im launching CRMC_ACTION_JOB

with parameters:

Application = CRM_ORDER

Action Profile = SERVICE_ORDER_ITEM_SLA

Promotion Status = 0

Time of Processing = processing using selection report

Report messages me = "0 actions have been selected".

Can anyone say where and what i need to check out?

Regards Sindy.

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Former Member
0 Kudos

Hi Sindry,

from your thread,I couldnt get what you exactly looking for?

For SLA Checks please follow the blog [SLA configuration hints|http://www.sdn.sap.com/irj/scn/weblogs?blog=/pub/wlg/24813] [original link is broken] [original link is broken] [original link is broken];

Thanks,

Jansi

Former Member
0 Kudos

[Advanced Quick Guide for VARs Service Desk (Jan 2010) |https://service.sap.com/~sapidb/011000358700000122472008E/SERVDESK_VAR_ADV-E_V6.PDF]

page 46 says:

When you manually execute the report( RSPPFPROCESS ), you get the results list.

there supose to be an actions of SERVICE_ORDER_ITEM_SLA action profile.

But im only see " 0 actions have been selected"

Answers (1)

Answers (1)

Former Member
0 Kudos

Hi again.

The fact is that SLA actions does not trigger, e-mail notifications about deadlines not sedning....

And when im trying to launch them manually using RSPPFPROCESS report says

"0 actions have been selected Message no. SPPF011"

SLA was configured not by me so i dont know from what step i need to start search the problem....

Do i need to check from the begining??? Using guide [Advanced Quick Guide for VARs Service Desk (Jan 2010)|https://service.sap.com/~sapidb/011000358700000122472008E/SERVDESK_VAR_ADV-E_V6.PDF]

Regardly

Sindry

Former Member
0 Kudos

Hello

Did you manage to figure out what was wrong here? I have the same problem.