cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

SAP ECTR Long Text attributes not transferring to DIR

jack_park
Discoverer
0 Kudos

We are in the final days of an ECTR implementation for both AutoCad and Solidworks. We have fully configured the CAD attributes to and from. We can;t get good results for the long text- we have multiple lines. We can get either "to SAP" or "to CAD", but we can't get bi-directional.

Even checking the session "metainf.xml" file I can see the other attribute, but not the Long Text values for the additional lines

Here is an example of the same configuration that is working for other attributes in the attributes-to-SAP file.

Any ideas? Or is there a BADI we could use to do the same in some custom way?

<!-- Start Longtext -->

<DIR field="LONGTEXT" language="EN" row="1" transfer_empty_value="false">
<APPL_ATTRIBUTE name="DRAWING_NUMBER" />
</DIR>

<DIR field="LONGTEXT" language="EN" row="2" transfer_empty_value="false">
<APPL_ATTRIBUTE name="DESCRIPTION" />
</DIR>
<DIR field="LONGTEXT" language="EN" row="3" transfer_empty_value="false">
<APPL_ATTRIBUTE name="DESCRIPTION_1" />
</DIR>

<!-- End Longtext -->

Accepted Solutions (0)

Answers (1)

Answers (1)

GerhardHimmelsb
Advisor
Advisor
0 Kudos

Hello Jack,

have you already looked into the log files to find out a little more information, why this went wrong? Is there any hint, what went wrong? What exactly does not synchronize? Which direction, only a subset of attributes?

Regards,

Gerhard