cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

SAP GRC AC: Field value not populated from backend

AndrzejP
Active Participant
0 Kudos
721

Hello Experts,

When creating an access request in ARM, custom field which is assigned to user license details do not display any value. This error occurs only when User Detail Data Source is set as "HR", when I change it to "SU01" everything works perfectly.

Already tested on both 10.0 and 10.1 AC versions with different service packs, that error occurs on all of them.

I have already send that question to SAP Support and got the following answer:

If the data source is HR then only those data are displayed which are visible in PA20 and PA30. The license type is not stored in HR, so the custom field cannot display its content. When the data source is SU01 the proper content will be available to the access request.

So looking for any input how to resolve that problem...Any ideas?

Someone had a similar problem? How did you resolve it?


Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

alessandr0
Active Contributor

Hi Andrzej,

did you try to configure the same connector twice? Once for HR and once for SU01? The fields are populated in sequences. Meaning if no data is found in seq 1 but in seq 2, then it will be populated from seq 2.

The connector cannot be populated with the same name. But you should be able to maintain with different namings.

Let me know if that works.

Regards,

Alessandro

Answers (2)

Answers (2)

alessandr0
Active Contributor
0 Kudos

Hi Andrzej,

you can get rid of the connectors in provisioning. Just remove it by restricting authorizations of end users so they won't be able to see it.

Regards,

Alessandro

AndrzejP
Active Participant
0 Kudos

Hi Alessandro,

It works - simple solutions are always the best!

The are some drawbacks of that (additional connector visible for provisioning etc...), now dealing with them - but in general it works.

Thank you, Andrzej