cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

SBO_mailer Does not work

former_member209021
Active Participant
0 Kudos

Hi all,

Few days a go, I had idenfied a problem in SBO Mailer... At time send this message begin occoured:

Can not find the description of the Event ID 62 at the source "SBOMail. The component that raises this event is not installed on your local computer or the installation is damaged. You can install or repair the component on the local computer.

If the event originated on another computer, the display information had to be saved with the event.

The following information is included with the event:

Failed to send the mail message

Could not find the specified resource type in the image file

Before I used a internal mail account from my company. But the mais server was changed for GMAIL, so I try changed for another account based in a free mail (bol.com.br)... After this SBO Mailer stoped works.

Any suggestions to solved this problem???

Regards,

Wagner

Accepted Solutions (0)

Answers (1)

Answers (1)

Former Member
0 Kudos

Hi Wagner,

You may only connect to an email server that you can control. SBO_mailer is pretty simple tool. It has no ability to connect to free email server.

Thanks,

Gordon

former_member209021
Active Participant
0 Kudos

Hi Gordon,

Don't you know any free mail who's possible work in SBo Mailer???

Change the own mail server to GMAIL was not a good idea!!!

Thanks friend.

former_member209021
Active Participant
0 Kudos

Gordon,

I'm here again to talk about sbo_mailer...

I had create another email account in a not free mail server, but my sbo_mailer does not work yet...

SMTP SERVER: smtp.depositodefabrica.com.br

SMTP PORT: 25 (or 587) ... none of these works

USER NAME: sapcentrosul##depositodefabrica.com.br

PASS: ************

ENCODING: English (EUA)

SMTP Client: .Net (or See4C)... none of these works too

Authentication: I tried all

When I choose a configuration and the botton test is Enable, I receive a positive message "Connect to Server"...

What can be happen for this not work??? I'm use 8.8 PL 12