cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Build of MDKWebpackFactory failed for SSAM 2305

kevinkarani_kk92
Discoverer
0 Kudos

I am unable to deploy the SSAM 2305 metadata to the Mobile services. I get the MDKWebpackFactory build failed message.

Build failed.
Please follow the relevant troubleshooting tips below:
ERROR: "Unable to find local grunt"
- Right-click the project folder, select "Clean npm Folder", and build again.
ERROR: "npm ERR! code EINTERGITY"
- Delete the "package-lock.json" file from the project and build again.

I have no package-lock.json file created in my folder. Is there any config setting I am missing.

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

hai-bo
Advisor
Advisor
0 Kudos

Hi Kevin,

Please add the following value in Externals while deploying

@nativescript/geolocation;uuid;extension-LocationService

deploy.png

Answers (5)

Answers (5)

kevinkarani_kk92
Discoverer
0 Kudos

Hi Zhen/Bill,

Please find the attached error screenshot. I am using WebIDE to deploy my SAP SVC Asset Manager 2305 metadata to Neo Mobile services. I see the package.json and Gruntfile.js created. Kindly help with any solution in WebIDE for the SSAM 2305 metadata deployment.
screenshot-2023-11-10-at-104903am.png

zhen-kun_li
Explorer
0 Kudos

kevinkarani This message is a common tip for all errors. Could you help to show more detail errors?

bill_froelich
Product and Topic Expert
Product and Topic Expert
0 Kudos

kevinkarani I am guessing from the error you are working in WebIDE. What environment/region are you using?

Have you tried stopping and restarting WebIDE as well as clearing the cache in the browser or using an incognito window?

If you have access to Business Application Studio you can also upload your metadata project there and do your deploy from BAS to Neo Mobile Services.

kevinkarani_kk92
Discoverer
0 Kudos

Hi Bill,

Yes I am working in WebIDE currently. We are using the Neo Envronment for Mobile service deployment.

Region is Europe (Rot). I have restarted and cleared all browser cache still facing issue.

I have opened in incognito window also we getting the same build error.

Kindly help on how to proceed.

muhammad_rafay
Employee
Employee
0 Kudos

bill.froelich can you please help? What else could he do to resolve this?

muhammad_rafay
Employee
Employee
0 Kudos
kevinkarani_kk92
Discoverer
0 Kudos

Hi,

I have checked the above and tried the same, still facing issue.