cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

attribute added to context node but not visible configuration view

Former Member
0 Kudos

Hi ;

I use BSP WD Workbench to enhance a component via BSP_WD_CMPWB.. I added a new BOL attribute to the context node by wizard but when i go to the configuration tab of the view i cannot get this newly added attribute. I tried to create new configuration but it didnt work.

Do I need to do extra any settings to see it in the view?

Thanks

Accepted Solutions (0)

Answers (1)

Answers (1)

Former Member
0 Kudos

I am succeded to display new attriube in the view . The problem was that "Deactivate Hiding of Fields" in spro must be checked..

After that now i can see it in configuration tab of view..

Now I have another problem. this field doesnt exist in the available fields section of web gui.

What could be the problem ?

thanks

Former Member
0 Kudos

Hi Tuncer,

You mentioned that the field is available now in the View Configuration.

But once the field is visible it will not be present among the Available fields....

If the fieldis removed from the displayed fields it will be present among the Available fields.

Regards,

Masood Imrani S.

former_member196299
Active Contributor
0 Kudos

Hi Tuncer ,

     I am facing a similar problem and I would like to check the SPRO Settings for this component .

Can you please send the SPRO Path for this setting ?

Regards,

Ranjita

Former Member
0 Kudos

Hi,

SPRO path is as below.

Customer Relationship Management->UI Framework->UI Framework Definition->Design Layer->Deactivate Hiding of Fields

Regards,

Naresh