Application Development Discussions
Join the discussions or start your own on all things application development, including tools and APIs, programming models, and keeping your skills sharp.
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Unable to get Auto field mapping in LSMW??

Former Member
0 Kudos

Hi Experts,

Am using z-table.

In LSMW am unable to get Auto field mapping screen.

Pls check screen 1(My LSMW Disply field mapping and conversion rules)

After screen 1  I did extras-->Auto-fied mapping

Pls check screen 2 (Am unable to get This screen)

Pls check screen 3 (Directly am getting Auto field mapping complete screen)

My question is,

Why am unable to get screen 2 in my LSMW?

Thanx

Gokul

1 ACCEPTED SOLUTION

kabil_g
Active Participant

Hi Akash,

1.Maintain Object Attributes

After doing recording check whether you click on default all and saved the first attributes .

8 REPLIES 8

former_member201275
Active Contributor
0 Kudos

To accomplish auto mapping in the first place all field names you want to map have to have the same name i.e. from source to target.

Secondly if you want to see this screen 2 you have to select the following radio button:

0 Kudos

hi glen sir,
i got this screen also..!! WITH CONFIRMATION // i given that tooo but still no mapping done.!!

kabil_g
Active Participant

Hi Akash,

1.Maintain Object Attributes

After doing recording check whether you click on default all and saved the first attributes .

Former Member
0 Kudos

hi kabil,

all steps are did well /. still problem alive.. sir

kabil_g
Active Participant
0 Kudos

If your not done the below steps you cannot go further.

After doing recording check whether you click on default all and saved the first attributes .

Not assigned source structure properly...................


share the above object tat u are created...........if possible

Former Member
0 Kudos

hi kabil,

i shared screenshots ..plz do need full..!!

kabil_g
Active Participant
0 Kudos

Hi Akash,

1.You have recored with 8 fields.........

2.You have assigned 6 fields in source structure

3.In Automatic field mapping has 7 field..........

Please check.........and you can solve these  easily........

0 Kudos

Auto field mapping in this case will never work as I said in my last response ‘you have to have the same name in source and target’. Your field names are different and therefore cannot possibly map.

Take 1 field for example:

HFM_BPU_TYPE_01 in ZREC_TABLE04 (this is your recording)

then in your source structure

HFM_BPU_TYPE

these are 2 different field names i.e. the one has ‘_01’ at the end.