Application Development Discussions
Join the discussions or start your own on all things application development, including tools and APIs, programming models, and keeping your skills sharp.
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Text bad writed in background job ALV

oliver_am
Active Participant
0 Kudos
158

Hi, all

I have an ALV with a column with some texts.

If I execute the report in background the texts are writed like this:

I've put a infinite loop to debug the job via SM50 and the texts are ok in the internal table.
Do you know why I have this output?

Thanks in advance.

1 ACCEPTED SOLUTION

oliver_am
Active Participant
61

Ok, solved... it was a silly mistake for copy-pasting...

I had icon = X in this field...

3 REPLIES 3

Jelena
Active Contributor
0 Kudos
61

Not enough information provided to answer the question intelligently.

Looks like a hex value but who knows. Please add more details.

oliver_am
Active Participant
0 Kudos
61

Hi, thanks for answer.

It's only a text, a message. Dont have any special character it's a text like "The PO was created successfully".

In the ALV is displayed well, but If I execute the report in background I see this strange text with @ . I don't know why.

We need to run the report for a lot of document and need this description field to display the results.
The data element of the field is BAPI_MSG

oliver_am
Active Participant
62

Ok, solved... it was a silly mistake for copy-pasting...

I had icon = X in this field...