Application Development Discussions
Join the discussions or start your own on all things application development, including tools and APIs, programming models, and keeping your skills sharp.
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

ME23N printing produce Error in OPEN_FORM for document

Former Member
0 Kudos
483

Hi all,

when I am trying to send the purchase form to external in ME22N, I've got the following error message in the processing log 


Error in OPEN_FORM for document xxxxxxxx.


It produces this error only by this purchase order, all other purchase order can send to external. I try to debug the problem and set the debugger in the form routine

*----------------------------------------------------------------------*
*   INCLUDE FM06PE02                                                   *
*----------------------------------------------------------------------*
form entry_neu using ent_retco ent_screen.

   data: l_druvo like t166k-druvo,
         l_nast  like nast,
         l_from_memory,
         l_doc   type meein_purchase_doc_print.

   clear ent_retco.
   if nast-aende eq space.
     l_druvo = '1'.
   else.
     l_druvo = '2'.
   endif.

   call function 'ME_READ_PO_FOR_PRINTING'
        exporting
             ix_nast        = nast
             ix_screen      = ent_screen
        importing
             ex_retco       = ent_retco
             ex_nast        = l_nast
             doc            = l_doc
        changing
             cx_druvo       = l_druvo
             cx_from_memory = l_from_memory.
   check ent_retco eq 0.
   call function 'ME_PRINT_PO'
        exporting
             ix_nast        = l_nast
             ix_druvo       = l_druvo
             doc            = l_doc
             ix_screen      = ent_screen
             ix_from_memory = l_from_memory
             ix_toa_dara    = toa_dara
             ix_arc_params  = arc_params
             ix_fonam       = tnapr-fonam          "HW 214570
        importing
             ex_retco       = ent_retco.
endform.

,but the debugger never pass through the programm and the form routine ENTRY_NEU.

Additional I turn on all option in the debug modes and it does not stop at the point, that I set. Please look at attach files, it gives useful information about my problems.


Thanks so much

2 REPLIES 2

hugo_amo
Employee
Employee
105

Dear Anujit,

Check the notes 397691 and 532251. I don't know your SP, so maybe they are not valid for your system.

Regards,

Hugo

Former Member
0 Kudos
105

Hi Anujit,

Do you have the form in the language specified in NAST?

Regards,

Ernesto