cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Error while running Auth Sync in GRC AC 10.0

Former Member
0 Kudos
358

Hi All

When I am running 'Auth Sync' job in GRC AC 10.0 I am getting following error.Please help me to resolve it .

Unable to locate connector ERDCLNT100

PFCG authorization sync failed with errors

Thanks in advance!!

Regards

Pradeep

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

former_member208271
Participant
0 Kudos

Hi Pradeep

Please make sure that your plugin systems(Connectors) are configured.

These should be on:

  • Maintain Connectors and Connection Types - few steps
  • Maintain Connection Settings (AUTH, PROV, ROLMG & SUPMG)
  • AC - Maintain Connector Settings
  • AC - Maintain Mapping for Actions and Connector Groups
  • AC - Maintain Plug-in Settings

Hope this solves your problem.

Regards

Mustafa

Former Member
0 Kudos

Hi Mustafa

I have done all the configurations as mentioned by you above.Still I have this issue.For mapping I have just configured each action for the connector and only provisioning action for my CUA connector.

Please let me know if you have any other solution.

Regards

Pradeep

Colleen
Product and Topic Expert
Product and Topic Expert
0 Kudos

Hi Pradeep

Are you able to double-check "Maintain Connector Settings"

IMG Navigation: Governance, Risk and Compliance > Access Control > Maintain Connector Settings

Enter the Target Connector ERDCLNT100 for Application Type 001 (SAP) and choose and Environment.

I managed to replicate the same error message by removing this entry in my configuration (although I do not have CUA configured)

If not, consider debugging or reviewing the program to identify your missing configuration.

Former Member
0 Kudos

Thanks Colleen It worked for me as I kept it in empty thinking of it is required for PSS only.

Regards

Pradeep

Answers (1)

Answers (1)

Former Member
0 Kudos

Hi Pradeep,

maybe you can check transaction SLG1 in your GRC box to get more details about the issue.

What happens with the background job for the repository opbject sync? Is this job running successfully?

Regards

Dirk

former_member399658
Participant
0 Kudos

Dear Pradeep,

I am getting different error as beow while doing sync jobs to EP connector do you have any idea?

Sync successful for connector _GRC_, language EN and total count : 0

I followed most of the notes from you and also we have NW 7.4 SP11 with latest GRCPIEP plugin.

Regards,

Abhisshek

Former Member
0 Kudos

Hi Abhisshek,

Check the post  GRC AC10 While performing portal repository obj... | SCN

You might have solution for your issue.

Regards

Pradeep

former_member399658
Participant
0 Kudos

Dear Pradeep,

As per the suggested thread I already maintained the slash in Path suffix.

Also Please checck the SLG1 results.

I am not sure if I also need to maintain Plug in Configuration settings.

Regards,

Abhisshek